Webshop

De prijs die u ziet is incl. BTW en het is de prijs van een complete set in echt leer. U kunt natuurlijk alleen bepaalde onderdelen selecteren!

Zet de kleur van het leer, ecologisch leer of stof, met de nummer en naam erbij, in de laatste stap van de bestelling (het opmerkingen veld).

De algemene wachttijd bedraagt 4-6 weken.

Voor het contact met ons gebruikt u het contactformulier op deze pagina of ons telefoonnummer. 

Cama hoekbank

€ 2.159,99

Cama hoekbank

€ 2.159,99

De Cama collectie biedt een moderne hoekbank aan, die passen in moderne woonkamers. Voor de productie van de meubel worden hoogelastisch polyester, golfveren en leer, ecologisch leer of stof gebruikt. De bank biedt brede zittingen, afstelbare hoofdsteunen en ergonomische rugleuningen. De bank kan worden uitgevoerd in leer, ecologisch leer en stof in vele kleuren. De afmetingen zijn 250x178. De bank beschikt over een slaapfunctie en opbergruimte.

 

Geproduceerd in Europa

Tango hoekbank

€ 819,99

Tango hoekbank

€ 819,99

Tango, sterke gestoffeerde meubel die vooral past in kleine woonkamers. Jet beschikt over een slaapfunctie en een opbergruimte, dus bespaart veel ruimte. Deze hoekbank onderscheidt zich van anderen hoekbanken door de combinatie van moderne en kalssieke stijlen en de goed afgewerkte details. De meubels bestaan uit een hoog elastisch polyester die heel veel comfort biedt. Bij de Tango kunt u kiezen tussen leer, ecologisch leer en stof in vele kleuren. De afmetingen van de bank zijn 240x168.

 

Geproduceerd in Europa

Volg ons op facebook!

Bonno

€ 2.019,99

Bonno

€ 2.019,99

Collectie Bonno, het zijn moderne gestoffeerde meubels, waarmee je mooi je woonkamer in kan richten. Collectie Bonno onderscheidt zich door de functionaliteit. De meubels zijn heel comfortabel en handmatig of electrisch afstelbaar. De sofa 3F is uitgerust met een slaapfunctie. De Bonno collectie is beschikbaar in vele kleuren van leer, ecologisch leer en stof.

Toelichting:

3F: Uitgerust met slaapfunctie. (Sofa 3 persoons)

3N: Zonder slaapfunctie. (Sofa 3 persoons)

2N: Zonder slaapfunctie. (Sofa 2 Persoons)

1R: Handmatig afstelbaar. (Fauteuil)

1ER: Electrisch afstelbaar. (Fauteuil)

De meubels zijn geproduceerd in Europa.

Malcolm

€ 2.639,99

Malcolm

€ 2.639,99

De collectie Malcolm, straalt in moderne woonkamers. De Malcolm is zeer comfortabel, dat is bereikt door de combinatie van de voetsteun en de goede kwaliteit polyester, maar ook doordat de Malcolm handmatig of electrisch verstelbaar is. In noodsituaties kan de bank (alleen 3F) dienen als een extra 2 persoons bed. Bescikbaar in vele kleuren leer, ecologisch leer en stof. De meubel beschikt over een schommel/kiepfunctie voor extra comfort.

 

Geproduceerd in Europa

Malta

€ 1.769,99

Malta

€ 1.769,99

De Malta collectie is een meubelcollectie, die geweldig past in elke woonkamer. Deze meubelen laten je opkijken door de goede afwerkingen en de elegante look. Door de horizontale profielen in de rugleuning zit je zeer comfortabel na een zware dag op het werk. In de collectie vinden we een sofa met slaapfuntie (3F), een standaard 3 persoons sofa (3). De Malta collectie biedt ook een standaard 2 persoons bank (2) en een fauteuil (1). Daarmee kun je perfect je woonkamer inrichten. Beschikbaar in vele kleuren leer, ecologisch leer en stof.

 

Geproduceerd in Europa

Remy hoekbank

€ 1.169,99

Remy hoekbank

€ 1.169,99

De Remy Hoekbank is een luxe meubel. Gemaakt in een klassieke stijl, maar je kunt er zeer goed in relaxen. De meubelen kun je succesvol gebruiken in je woonkamer, maar ook op kantoor of wachtruimte. We hebben hier de hoge comfort bereikt door de profielen in de rugleuningen. De Remy hoekbank beschikt over een slaapfunctie. De bank is beschikbaar ik vele kleuren leer, ecologisch leer en stof. De afmetingen van de bank zijn 225x162.

Tommy Hoekbank

€ 1.679,99

Tommy Hoekbank

€ 1.679,99

De Tommy Hoekbank is zeer praktisch. Tijdens noodgevallen of familiebeoek, kunt u deze in enkele bewegingen omtoveren tot een slaapbank. Je kunt de ottoman ook wel gebruiken als opbergruimte. De afmetingen zijn 250x178. Het design van de bank bevalt zelfs de meest kieskeurige mensen.

 

Geproduceert in Europa

Myra Hoekbank

€ 2.019,99

Myra Hoekbank

€ 2.019,99

De Myra hoekbank is een zeer elegante bank, die straalt in moderne woonkamers. De afwerkingen, waar veel tijd en energie in is gestoken geven je een luxe gevoel. De Myra hoekbank is zeer praktisch. Het beschikt over een slaapfunctie en een opbergruimte. Het hoge comfort wordt gegarandeerd door het hoog-elastisch polyester, de afstelbare hoofdsteuntjes en de brede armleggers. De Myra hoekbank is uitsluitend beschikbaar in leer en ecologisch leer.

Tody

€ 129,99

Tody

€ 129,99

Goede kwaliteit footstool, met polyester vulling. De afmetingen zijn 40x40. Past goed in elke woon-of-slaapkamer. 

Inka

€ 149,99

Inka

€ 149,99

Goede kwaliteit footstool, met polyester vulling. De afmetingen zijn 45x45. Past goed in elke woon-of-slaapkamer. 

Marco

€ 189,99

Marco

€ 189,99

Goede kwaliteit footstool, met polyester vulling. De afmetingen zijn 55x55. Past goed in elke woon-of-slaapkamer. 

Shell

€ 559,99

Shell

€ 559,99

Deze fauteuil is zeer comfortabel. De Shell geeft je het gevoel vam omhelzing. De fauteuil past in elke woonkamer, zowel klassiek als modern. Het is dus een design van alle tijd. Het grote comfort is hier bereikt door de lichte profiel in de zitting en rugleuning. De Shell is uitsluitend in leer beschikbaar.

Texas

€ 799,99

Texas

€ 799,99

De Texas fauteuil is comfortabel door de zeer zachte en lekker zittende bollingen in de rugleuning. Deze fauteuil laat je lekker ontspannen, terwijl je je krant leest of even de televisie kijkt Door de zachte uitklapbare steun, kunt u extra comforabel van zenders wisselen. De Texas fauteuil is uitsluitend beschikbaar in leer en ecologisch leer.

Sale!

Roxy

€ 2.079,99 € 2.059,99

Roxy

€ 2.079,99 € 2.059,99

Roxy meubels, zijn luxe en moderne meubels die passen in elke woonkamer. Deze collectie is zeer praktisch, want de sofa 3F beschikt over een slaapfunctie die echt ideaal voor familiebezoek. Daarnaast heb je ook de normale 3 persoons sofa zonder extra's (3). Als je ket kleiner wilt houden heb je ook een 2 persoonsbank zonder extra's (2). Naast de sofa's biedt de collectie ook fauteuils aan. Standaard fouteuil zonder extra's (1), een fauteuil met een handmatig uitschuifbaar voetsteuntje (1R), een fauiteuil die beschikt over een handmatig uitschuifbaar voetsteuntje en beschikt over een kiep/schommelfunctie die je extra comfort biedt (1ROB), natuurlijk kun je een kiep/schommelblokkade bijkopen. Ten slotte hebben we de fauteuil die een electrisch uitschuifbaar voetsteunje heeft (1ER).

Geproduceerd in Europa